Koliko košta kamp? A popusti?

PRIKAZANE CENE SU od 1.januara DO 1.maja 2020. UŠTEDITE 20% prijavom pre 1.maja!    

Cena kampa je 12 mesečnih članarina izbornog paketa programa sa početne stranice.
Ukupan iznos je od 348 eura (za 7 dana za juniore), a za pakete dizajnera i developera, za 14 dana, od 640 do 690 eura.

Juniori su deca do 8 godina.
Naši stalni članovi počinju uplate u ratama već u septembru ili oktobru, zato je dobro da se registrujete što pre za sledeću godinu.
Smeštaj 14 dana/13 noćenja, edukacija, sportsko-rekreativne aktivnosti, izleti i 24 sata briga o deci 14 dana.
Maksimalan broj dece u svakoj smeni je 20.

UKLJUčENO U CENU

Godinu dana podrške u radu u izabranim softverskim paketima, odnosno besplatni online časovi, jer smo svi (i deca i IT predavači) u različitim gradovima.

POPUSTI:

Odobravaju se porodicama koje šalju više dece iz iste porodice u kamp ili samohranim roditeljima. Periodično objavljujemo specijalne popuste, ukoliko je ostalo koje prazno mesto (First & Last Minute registracije ili nagradni popusti).

Postoje i dodatni popusti po osnovu PREPORUKE - POVEDI DRUGA I OSVOJI POPUST!
Kako: porodice koje daju preporuku i po toj preporuci se neko registruje u kamp, dobijaju 5% popust za svakog novo-registrovanog člana Komp Kampa kojeg su preporučili i taj upisnik je u formularu za registraciju naveo ime i prezime od koga je dobio preporuku.
Plaćanje članarine može biti u ratama, do početka kampa. Dolaskom u kamp sve rate moraju biti uplaćene. U proseku svako dete ima 6 školskih časova dnevno predavanja. (3 školska časa pre podne i 3 školska časa popodne, za 13 dana 78 školskih časova ukupno) Cena u kampu detaljno obuhvata:
    ▪ - Programski paket ▪ - Smeštaj 14 pansiona/13 noćenja ▪ - Nadzor 24 sata ▪ - Diploma Komp Kampa ▪ - Radni materijal za 3 softvera ▪ - Aktivnosti u kreativnim i sportskim radionicama ▪ - Majica Komp Kampa ▪ - Troškovi osiguranja ▪ - Nadoknada za stručne saradnike i osoblje kampa ▪ - Organizacija i administrativni troškovi kampa ▪ - 12 meseci online podrška u radu u izabranim softverima

Prilikom registracije, roditelji su obavezni da pročitaju , koji je na stranici za registraciju i poslatom online registracijom smatra se da su ugovor pročitali i da daju saglasnost za Ugovor o boravku i edukaciji dece. Ugovor se potpisuje po dolasku u kamp.
Kada primimo popunjen formular o registraciji, kontaktiramo roditelje na e-mail adresu koju su upisali u formularu prilikom registracije ili ih po potrebi pozovemo telefonom.