HOTEL NORCEV FRUŠKA GORA

~~~

hotel norcev je vaš i naš izbor za 2019. i 2020.godinu.

Tokom leta 2020. održavaju se u Hotelu "NORCEV" na Fruškoj gori, gde smo boravili i 2016., 2017. i 2019.godine. a po izboru mnogobrojnih roditelja čija deca godinama dolaze u kamp.
Komp Kamp instagramu fotografije.
Pratite i našu Facebook stranicu za svakodnevne detalje.

Dobrodošli!


Nekako se prirodno dešava, da svake dve ili tri godine promenimo mesto boravka, da bi bilo zanimljivije kamperima koji redovno dolaze po 5 ili 6 godina, i da istražujemo nova mesta, sa novim sadržajima!
Za 12 godina rada boravili smo u Erdeviku, 3 godine, zatim u Vrdniku 2 godine istovremeno i jedna smena u Sokobanji hotel "Čikago", jedno letou Sportskom centru "Oaza" Gložani, jedno leto u Bačkom Petrovcu, dve godine u hotelu Norcev na Fruškoj gori, dve godine u Bečeju, jedno leto u Novom Bečeju...

Kada?

~~~

Svake godine tokom jula i avgusta.
Izaberite u vrhu strane u navigacionom meniju Registracija, zatim na dugme Moj izbor. Otvoriće se stranica sa izborom termina i formular za podatke koji su potrebni za registraciju.
Kada popunjen formular pošaljete, ako ste sve rubrike popunili, otvoriće se stranica Dobrodošli u kamp!

Da li se kamp uopšte završava?

~~~
Praktično, traje cele godine! Po završetku sezone kampa, svi članovi našeg Udruženja imaju individualnu pomoć u radu na računaru u trajanju godinu dana, besplatno. Obuka na računarima se nastavlja po izboru svakog člana za usavršavanje i nadogradnju znanja. Obuka se radi u Novom Sadu ili online, putem Skype programa. Naši edukatori većinom žive van Srbije, te je Skype jedna od opcija.