Prev Close Next
Portfolio Full

Filmska produkcija - u paketu multimedia

Ako si zamislio/zamislila da jednog dana snimaš filmove, onda je ovo program za tebe.
Ovaj kurs obuhvata proces video produkcije, snimanja i editovanja video snimaka. Naučićeš da radiš u programu Adobe Premier i Photoshop Advanced (Actions), a kada kasnije sedneš ispred Vegasa, već ćeš znati da upravljaš frejmovima.

Spilberg je počeo da režira još dok je bio dete. On kaže da omladina sada može napraviti film u svakom trenutku, jer imaju najnovije telefone koje nose svuda sa sobom. "Sva deca to nose. Upalite telefon i odmah snimate. Meni se sviđa način na koji sam počeo" priča Spilberg i dodaje: "To nije kao današnji klik. To je bio klasičan zanat koji je uključivao industrijske makaze i spojene prste od lepka." Njegova ljubav prema filmovima razvila se u ranom detinjstvu. Za to "krivi" njegovog oca koji je nosio kameru na porodična putovanja. "Moj otac je voleo da snima kada kampujemo. Držao bi kameru kroz prozor automobila. Sve što ste mogli da vidite su prilično mutne slike i braon motive arizonske pustinje. To je bio momenat kad sam izjavio da želim da jednoga dana budem režiser" seća se Stiven.

Možda će i tebi ovo kampovanje jednog dana biti u nekom sličnom intervju. Ko zna?

Šta možeš da naučiš? Pogledaj sadržaj plana i programa za video produkciju za Adobe Premier, Photoshop, video konverzije.

Više...

  • Uzrast13-15
  • Potrebno predznanjeViši nivo
  • 1. Uslov upisaKoncept svoje aplikacije ili filma *obavezan
  • 2. Uslov upisaKoncept: Kako zamišljam vreme u kampu *obavezan